Девојката во метрото се чувствува како дома

Има луѓе кои едноставно се чувствуваат опуштено во јавниот градски превоз. Но, да си ја чешате левата хемисвера преку носот, едноставно е премногу.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.