Девојката за Валентајн доби дебел златен прстен со дијамант и со едно сурово изненадување

Колку и да ве сака, после ваква шега, нема да ве гледа со исти очи!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.