Девојката заспала на мијалникот во тоалетот на новогодишната ноќ

Во ред е да се напиеш некоја чашка за расположение, но до толку да се дрвосаш…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.