Девојката знаела странски јазици (виц)

– Маче, ти си прекрасна, ми личиш на филмска ѕвезда.
– Еј да, како позна? Јас дури имам глумено и во еден странски филм!
– Па ти знаеш и странски јазици?!!
– Па не, лесно беше, имав само една иста реплика: „Ya, ya! Das ist fantastisch!“