Девојкава каде и да излезе, како да носи магнети за луѓе кои снимаат со мобилните телефони

А магнетите ѝ се навистина огромни, што значи дека влечат со поголема сила :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.