Девојче со инвалидитет проодува во православна црква, по молитвата на светиот старец

Чудотот се случило пред неколку дена во соседството, а видеото е објавено на православна група на Фејсбук со следниот коментар:

„Споделувајте го ова видео да видат колку е силна Православната вера. Девојче кое беше со инвалидитет и не подвижно почна да оди , по молитвите на светиот старец. Жално за тие што викаат дека Бог не постој ,бегаат од едната света и соборна апостолска Црква, не се покајуваат или мислат ќе сокријат нешто од Него.“

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.