Девојчето доби генијална идеја како да го искористи своето куче како влечна сила

Фантазијата на децата ги надминува границите, па затоа не ги оставајте без надзор кога си играат со домашните миленици. За да не биде „Од играчка – плачка“

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!