Девојчето не сака да ја навреди својата мајка која се потрудила да зготви јадење

Супер е мамо, супер јадење си ми зготвила, еве го јадам и сум насмеана!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.