Девојка без прслук може да биде многу деконцентрирачка работа

Скриена камера која ги опфати и мажите и жените.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.