Девојка доби можност да го тестира скутерот

,Дај гас” и не е секогаш добар совет.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!