Девојка го спореди невиниот изглед пред 5 години со тетовираното тело денес

26-годишната Бријана Тод од Конектикат, САД е тетовиран модел со многу следбеници на социјалните мрежи. Таа неодамна сподели фотографија од старите денови поточно пред 5 години кога на телото имала само неколку ситни тетоважи. Денес девојката има голем број на тетоважи по телото и не се кае за ниту една од нив.