Девојка ќе ви објасни како таа успеала да посети друга димензија

Дамата си била на кампување и таму пробала магични печурки кои ја однеле во друга димензија и ја ослободиле од сите маки. Дури и новинарот почна да се сомнева дека дејството уште ја држи.