Девојка на денот: 29-годишната американска диџејка Шантел Џефрис

Првиот сингл го издала во 2018 година за издавачката куќа Universal Music Group и песната стигна до 10-то место на Топ листата на реномираното списание Билборд. Тој успех ѝ бил доволен да се пробие во светот на диџејството, а веројатно голем удел во тоа има и нејзиниот изглед.