Девојка направи тетоважа за момчето на интимно место и многу брзо зажали за тоа

19-годишната Британка Меган Кери изјави дека се забавувала со својот сакан осум месеци. Еднаш, по сериозна расправија, таа одлучила да ги стави неговите иницијали на телото. Според девојчето, во тој момент се расправале многу, но и покрај ова, таа отишла во салон за тетовирање.

„Мајсторот во салонот ми се смееше и направи мала тетоважа за да можам во иднина да ја покријам. Тој дури и не зеде пари од мене, рече Кери. Пријателите исто така ме обесхрабрија и дури ме нарекоа идиот, но јас не слушав никого.”

Таа направила срце со буквата Ј во бикини областа. Откако момчето ја видело тетоважата посветена на него, не придал никаква важност на тоа. Според Кери, две недели откако отишла во салонот, нејзиниот сакан ја напуштил.

„Почнав да се смеам затоа што се сетив на тетоважата, а потоа скоро и да се расплакав. Навистина жалам што ја направив оваа глупава работа и ги советувам девојките да не ги повторуваат моите грешки – ниту еден дечко не вреди “, заклучи Кери и додаде дека во блиска иднина планира да ја отстрани или да ја покрие со друга слика.