Девојка од Лос Анџелес имала јака вечер и сега ѝ следи „Прошетка на срамот“

Според тоа како е соблечена… мислиме облечена можеби и самата не е свесна колку јако си поминала.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.