Девојка од Тајланд ја покажува реалноста наспроти Инстаграм во нејзините комични, но искрени фотографии

Се сеќавате кога последен пат листавте низ Инстаграм и си помисливте дека светот е неправеден затоа што има „совршени“ луѓе кои го живеат својот сон? Познато е дека гледањето совршени инста-снимки сериозно ја нарушува вашата слика за себе, но лесно е да се заборави дека ништо од тоа не е реално. Инфлуенсерите поминуваат „100 часа на ден“ инсценирајќи, правејќи трилиони снимки и ретуширајќи слики сè додека не имаат што да им покажат на своите следбеници.

Но, еден тајландски модел знае дека има сосема поинаква реалност зад секој совршен кадар на Инста и не се плаши да го покаже тоа. Виенадол веќе некое време прави смешни колажи „Инстаграм наспроти реалност“ и нејзините следбеници се прилично задоволни од нејзината искреност.