Девојка покажува како нашите животи се променија во 2020 година

Ирина е дизајнер од Сан Франциско и таа вели дека не може да поверува колку долго трае оваа „тортура“ во 2020 година. Бидејќи девојката работи од дома има слободно време да се посвети и на креативни хумористични цртежи кои го опишуваат животот кој најголемиот дел од нас „мора“ моментално да го живееме.