Девојка пријавила дека е злоупотребувана, но за среќа постојат камери

Можеби нема да добие оскар за улогата, но судот не ѝ бега.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!