Девојка се обидува да украде пакет, но кармата е опасна работа

Поопасна од кармата е госпоѓата која што ја начека…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.