Девојка скапо ја плати освоената титула во бокс

Можеби сте го освои германскиот меѓународен шампионат во бокс но, сепак, ударот со глава за време на мечот со противничката Алина Заицева беше со некои последици. За среќа, 23-годишната Чејн Хансон е веќе исправена и ужива објавувајќи слики од нејзиното малку застрашувачко око.