Девојка со тетоважи на лицето покажа како изгледа без нив

Изи Гонзалез има тетоважи на целото тело, 31 на лицето и носи јака шминка, но во еден проект одлучи сето тоа да го покрие и да го покаже вистинскиот изглед.