Девојката бара од мажите да креваат врева во кревет и тоа и го доби

Поголема врева од ова не може да добие.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.