Девојката е лута на бившиот и јасно му го покажа тоа

Сепак не очекуваше дека ќе ѝ возврати.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!