Девојката е месечар и одлучила да се снима за да види што прави

Ситуацијата ескалира откако ќе напика салфетки во пижамите и ќе каже: „Во ред е јас сум Американка“.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.