Девојката го дочекала принцот на бел коњ (виц)

Фраер ѝ се пушта на девојка во кафич:
– Госпоѓице, Вие да не го чекате принцот на бел коњ?
– Да.
– Еве ме, дојдов!
– А каде е принцот?