Девојката го избрала најдобриот начин и алат за да му се одмазди на дечкото (Гледајте до крај!)

Не знаеме што направил дечкото, но дефинитивно не сакаме да сме во негова кожа. Сепак се одлучи малку да ја повози за да ја смири. Видеото има смешна пресвртница на крај!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.