Девојката го изненадува својот брат со подарок, но крајот остава без коментар

Девојката вели дека му купила за роденден плејстејшн 5 на својот брат. Но, кога тој ќе го види подарокот, реакцијата е малку….

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.