Девојката го матира буквално во два потега на онлајн партија шах

Малку му го сврте умот правејќи се наивна, дека онака се отвора во средината на таблата. Ова е многу реална слика на животот на мажите воопшто. Ти се мислиш голем фраер, додека некоја не те матира во два потега 🙂.