Девојката има чуден проблем кој не го разбираат жените со помала предница

Сите ѝ велеле дека треба да е благодарна што природата ја дарувала со такви форми, но вистината е дека носењето ваква огромна предница предизвикува постојани болки во грбот и во колената. Откако девојката се пожали на истите на интернет, реакциите не стивнуваат, особено на мета се нејзините колена.

„Верувам во болки во грбот, но што има врска ова со колената?“
„Болка во колената? Како? И мене исто така повремено ме боли грбот, но колената ми се како нови!“
„ Ова е лага, не може да те болат колената од тоа“, се дел од коментарите.