Девојката излезе да се кара со „сељакот“ што долго време ја следи и свири позди неа

Не му дозволува да дојде до збор, лом го направи, дури и полиција ќе му викаше :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.