Девојката ја пречека понудата за брак со бизарна возбуда

Се гледа дека навистина ѝ се мажело.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!