Девојката ќе ви покаже финта како се јаде оброк од Мекдоналдс додека се вози

Благодарение на оваа јака финта, темелно ќе си го исчистите целиот автомобил, што е уште една придобивка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.