Девојката мислеше дека се скрила за да се пресоблече, но… Што зјапаш бе куче!

Секоја чест за нејзината смисла за хумор 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.