Девојката му ја кажала на својот дечко најголемата тајна и тој веднаш ѝ раскинал

Нејзината најголема тајна се криела под столот на кој најчесто седела.

Ѝ раскинал после 3 годишна врска, затоа што му признала дека „рудата“ што ја копа од носот ја лепи под столчето на кое што седи.