Девојката му прави смешна шега со брашно на својот дечко

Маж како маж, ја користи секоја прилика да покаже колку е силен.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.