Девојката му раскинува на дечкото преку телефон и колку и да е убава, тој треба да биде среќен што му раскинува

Убавината е една работа, а психата е сосема друга :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.