Девојката научи дека вдишувањето хелиум за да бидете во центарот на внианието не е секогаш паметна идеја

Ако веќе решите да го правите тоа, барем внимавајте на количините.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!