Девојката не беше спремна за таква височина, среќа има добри „балони“ па ја одржуваат

И ние се возбудивме заедно со неа, сепак тука сме „да и го држиме“ стравот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.