Девојката не може да ја „дешифрира бензинската“

Сигурно си мисли: „Која ја направил вака глупаво, од која страна и да фатиш погрешно е… “

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.