Девојката потрошила 70.000 долари за своите 600 тетоважи и сега личи на ова!

Добрата страна е што повеќе нема да мора да троши пари, затоа што речиси и да не ѝ останало нететовирано место на телото. Успеала да си ги истетовира дури и белките во очите.