Девојката премногу ентузијастично влезе во бензинската по гориво

Можеби тоа не и беше планот, но коцките се наредија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!