Девојката сака да му биде потстанар, а тој треба да каже НЕ

Девојката сака да ја изнајми собата, но дечкото ја изнајмил на човекот кој дошол пред неа. Девојката која кажа дека работи како стриптизерка е прилично упорна. Што мислите каква одлука донел на крајот?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.