Девојката сакаше да ги нахрани желките, но има и некој погладен

Хранењето желки не би требало да е толку опасна активност.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!