Девојката сакаше да го изненади дечкото, но не очекуваше вакво нешто

Мисијата ѝ е успешна, затоа што беа изненадени… сите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.