Девојката сакаше да испадне фраерка, но славата кратко траеше

Топлото лето те тера на секакви глупости.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!