Девојката сакаше малку да му потверка на возачот позади неа, но се посрамоти

Каде тргна на толку тесен простор со таква позадина?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.