Девојката се напрчила и фраерски со циугарата му ги пука балоните на дечкото

Типот има задни намери, а таа не сфаќа…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.