Девојката се пофали дека испила многу мимози (шампањ и сок од портокал), а тоа има свои последици

Алкохолот може да биде штетен на повеќе начини.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!