Девојката сликовито му објасни на дечкото како си поминала претходната вечер

И зошто нема повеќе да се видат…

Автор: Анонимен

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.