Девојката што игра има едно изненадување за вас на крајот на видеото

Чекај, чекај, како? Уште не ми е јасно!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.